У Вовчаку будують історичний комплекс

5 Лютого 2017 11:01

Фото з мережі Фейсбук.

“Волинь Рідна” дізналася з мережі Фейсбук на сторінці “Урочище Вовчак“, що 4 лютого розпочата і триває робота над ІІ чергою історичного комплексу “Вовчак. Волинська Січ”.

Плани далекоглядні й вимагають щоденної копіткої праці, але для турійських активістів на чолі з Василем Мазуриком це справа честі. “Тож друга черга історичного комплексу “Вовчак. Волинська Січ” так само буде завершена успішно, як і перша!” – переконані активісти.

Автори зазначають, що до Вовчака прибувають гості та туристи з далеких країн. Одним з таких є Володимир Шустваль, який тепер проживає і працює в Канаді зі своєю сім’єю. Володимир востаннє в урочищі був чотири роки тому і наголосив, що зміни йому приємні і важливі, адже у Вовчаку спочиває його прадід.

“Наш друг Володимир не словом, а ділом долучився до будівництва комплексу і фінансово підтримав добру та важливу справу!  Долучайтеся! Героям Слава!” – закликають українські патріоти.

ДОВІДКА: урочище Вовчак — місце розташування однієї з перших повстанських баз підрозділів УПА під назвою «Січ». Урочище розташоване на території колишнього села Вовчак, на межі Турійського і Володимир-Волинського районів Волинської області, і вважається місцем зародження УПА.

Фото з мережі Фейсбук.

Фото з мережі Фейсбук.

Фото з мережі Фейсбук.