Завдяки ініціативним людям в селі освітили вулиці

10 Лютого 2017 18:01
Топільне: завдяки ініціативним людям в селі засвітилися вуличні ліхтарі.

Як повідомив сайт  Район.Рожище,  ініціативна група  звернулася до одного з благодійних фондів, щоб допомогли освітити сільські вулиці.

«Весь проект коштував 151 тисячу  гривень. На нього виділили кошти Рожищенська районна рада (30 тис. грн), Топільненська сільська рада (76 тис. грн), СВК імені Ватутіна (10 тис. грн), жителі села Топільне (10 тис. грн) і благодійний фонд (25 тис. грн)», – зазначила керівник проекту Оксана Філіпчук.

Вулиця Ювілейна

У селі освітили п’ять вулиць (2,5 км): Квітнева (не повністю), Центральна, Молодіжна, Ювілейна (не повністю), провулок Парковий.

Під час реалізації проекту впровадили комплекс заходів відновлень ліній освітлення, а саме реконструкція та відновлення ліхтарної лінії, встановлення нових ліхтарів з енергозберігаючими лампочками і сучасного лічильника з функцією автоматичного вмикання та вимикання електроенергії.

Вулиця Квітнева

Підрядником робіт був Вадим Павлючик. Оксана Романівна зауважила, що проект впроваджували два місяці. Але на цьому проектна діяльність в селі Топільне не зупиняється. Тепер Оксана Філіпчук пише проект від сільської ради у фонд регіонального розвитку (в обласну раду), аби освітлення було по всіх вулицях села.

Вулиця Квітнева