Згідно з інформацією управління ДСНС України в області,  жодних надзвичайних ситуацій, спричинених зміною погоди, на території області не зафіксовано.

Проте служба автомобільних доріг в області попереджає: у зв’язку із погіршенням погоди, погіршився і стан доріг. Тому водіям потрібно бути уважними й обережними.

“Ситуація на автомобільних дорогах загального користуання Волинської області упродовж останніх двох діб значно погіршилася. Опади та мінусова температура спричинили ожеледицю на дорогах. За ці дні Облавтодором здійсювалось все можливе і неможливе для забезпечення проїзду, на дорогах працювала спеціальна техніка. На жаль, синоптики обіцяють подальше погіршення погодних умов, особливо сильні снігопди очікуються сьогодні вночі. Паливно-мастильними матеріалами облавтодор забезпечений з резервів області, оскільки фінансування у січні було повністю відсутнє”, – резюмував начальник служби автомобільних доріг в області Анатолій Посполітак.

Анатолій Посполітак закликав усіх перевізників, водіїв і пішоходів бути особливо обережними на дорогах і без нагальної потреби не вирушати в дорогу.