Щоб купити дітям подарунки, в Острозі влаштували “швидкі побачення”

12 Грудня 2016 17:10
2_btbvgbghcugВ Острозі відбулися «Швидкі побачення», на яких зібралося 24 молодих людини. Про те, як пройшла акція “Волинь Рідна” дізналася від  ostrog.rayon.in.ua,  а їм розповіла організатор заходу та голова Острозького осередку Фундації регіональних ініціатив Валентина Хмель.

«Швидкі побачення пройшли чудово! У нас було по 12 хлопців і дівчат. Спочатку вони просто знайомилися та спілкувалися. Потім була невеличка кава-брейк, де вони також могли поспілкуватися, зробити фото», – розповідає Валентина.

Сюрпризом для учасників стали танці на довіру. Це відбувається так: дівчатам закривають очі, вимикається світло та включається повільна музика. Завдання хлопців запросити дівчину на танець. Головна умова – не можна говорити, спілкуватися можна лише дотиками і жестами. Таким чином хлопці мають перетанцювати з усіма дівчатами. Потім навпаки, хлопцям завязують очі.

Фото: ostrog.rayon.in.ua

Фото: ostrog.rayon.in.ua

«Ми не робили спеціальних бланків, щоб визначати чи співпала пара чи ні. Проте хлопці та дівчата після заходу просили списки учасників та шукали один одного на «Підслухано»», – додала Валентина

Акція була благодійною, в результаті організаторам вдалося зібрати 360 гривень, за які придбають подарунки дітям з луганщинни.