Тепер у Заріччі є садок!

10 Лютого 2017 20:25

volodymyr-rada.gov.ua

10 лютого  відбулося урочисте відкриття дитячого навчального закладу в селі Заріччя. Це стало знаковою подією не лише для села, а й для усього району та області. Різнокольорові повітряні кулі, весела музика, схвильовані батьки, почесні гості і велика кількість подарунків – все говорило про те, наскільки значимою є ця подія, інформує сайт Володимир-Волинської районної ради.

Розділити радість із зарічанцями та привітати їх із чудовою подією завітали місцеві посадовці та представники організації-підрядника.

Розпочалося дійство із перерізання стрічки. Далі усіх присутніх запросили на урочистий концерт. Малеча радувала гостей піснями та танцями, а представники влади, в свою чергу, дякували усім, хто долучився до такої важливої справи.

Владика Матфей, районний декан митр. протоієр. Євген Шевчук та настоятель Зарічанського храму о. Степан Цап освятили заклад, аби, як зазначив єпископ, тут завжди панували мир, добро, спокій та любов.

На завершення дійства усім бажаючим провели екскурсію по реконструйованому дитячому садочку.

Довідково: для потреб садочка приміщення було повністю реконструйовано. Для цього було використано більше 6 млн. гривень. Це кошти Державного фонду регіонального розвитку, обласного, районного та сільського бюджетів.

volodymyr-rada.gov.ua

volodymyr-rada.gov.ua

volodymyr-rada.gov.ua