Юні рукопашники змагалися за звання чемпіона Луцька

14 Лютого 2017 11:22

У Луцьку відбувся ІІІ відкритий чемпіонат міста з рукопашного бою «Шлях до перемоги». Ці змагання були започатковані в 2011 році Волинським обласним спортивним клубом «Магістр» як внутрішньоклубний турнір для дітей молодшого віку початкового етапу підготовки. Турнір швидко набув популярності серед спортивних організацій міста, і в 2015 році з ініціативи управління з питань фізичної культури та спорту міської він переріс у відкритий чемпіонат Луцька.

Цього року випробувати свої сили та перевірити міцність духу зійшлися до 200 спортсменів – представників міст Луцька, Ківерців, Рожища та Луцького району із спортклубів «Магістр», «Інсайт», «Рубіж», «Воїн» та «Легіон». Змагання традиційно проходили серед двох етапів спортивної підготовки (початкового та навчально-тренувального) за круговою системою із вибуттям після двох поразок.

vo.ridna.ua

Відсутність досвіду виступів на таких стартах спортсменів початкового етапу підготовки була повністю компенсована безкомпромісністю, завзятістю, силою духу та великим прагнення до перемоги. Бійці ж навчально-тренувального етапу підготовки вкотре показали високий рівень технічної підготовленості і тактичних навичок ведення поєдинків. Всі учасники змагань були відзначені пам’ятними сувенірами, а призери та переможці – медалями та грамотами. Окрім того, рішенням головної суддівської колегії кілька спортсменів, які в ході змагань продемонстрували найкращу техніку та волю до перемоги, були відзначені додатковими призами – спортивними кубками. Це Остап Михальчук, Владислав Цицан («Магістр»), Павло Музичук («Воїн»), В’ячеслав Левчук, Максим Петренко («Інсайт»), Микола Цапюк («Рубіж»), Назар Захарусь («Легіон»).

В загальнокомандному заліку третє місце посів СК «Воїн», друге – ВРФРБ «Рубіж», а переможцем став ВОСК «Магістр».

Джерело: vo.ridna.ua