Бої за правилами ММА: поєднання сили й краси

20 Лютого 2017 13:43

18 лютого у ТРЦ «ПортCity» відбувся Міжнародний турнір із козацького двобою «PRIDE- 2017». Із 10.00 і впродовж дня на арені розваг «Generator City» у двобоях змагалися спортсмени з різних куточків світу: України, Білорусі, Литви, Азрбайджану, Туреччини.

“Волинь Рідну” інформують організатори турніру.

Україну представляли учасники з Луцька, Вінниці, Хмельницького, Рівного, Львова, Одеси, Дніпра, Києва та інших міст. Свою силу та витримку демонстрували 25 команд, серед яких – бійці різних вікових та вагових категорій. Волинь представляла майже сотня спортсменів із клубів Прайд», «Воїн», «Герць», «Легіон», «Окінава», «Естет», «Західний Корпус», «Ковель».

Справжнє шоу чекало відвідувачів після 22.00. На арені відбувалася розважальна програма, родзинкою якої стали показ одягу від модельного агентства Марини Занюк та видовищні фінальні поєдинки, у яких свою міць доводили найстарші і найсильніші спортсмени.

Отож, переможцями турніру «PRIDE-2017» віком від 19 років стали:

  • У ваговій категорії 61 кілограм – Вадим Сакал (Тульчин); 
  • 70 кілограмів – Олексій Андрусик (Луцьк);
  •  84 кілограми – Олег Нагорний (Вінниця); 
  • 93 кілограми – Ільгар Гусейнов (Азербайджан); 
  • Понад 93кілограми – Федір Репков (Луцьк).

Усі переможці отримали медалі та кубки від організаторів. Зауважимо, що вхід на вечірню програму був платним. Усі кошти, виручені з квитків, спрямують на придбання спортивного інвентарю для Волинської федерації козацького двобою.

Світлини з  інтернет-видання “Волинські новини”.