Представник фонду “Рідна країна” очолив державне підприємство

16 Січня 2017 21:40
voladm.gov.ua

voladm.gov.ua

Повернути статус-кво підприємству. На цьому акцентував увагу голова облдержадміністрації Володимир Гунчик, представляючи колективу ДП «Волиньстандартметрологія», призначеного наказом Міністерства економіки в.о. генерального директора ДП «Волиньстандартметрологія» Богдана Шибу, сьогодні, 17 січня 2017 року, про це “Волинь Рідна” дізналася на офіційному сайті Волинської обласної держадміністрації.

– Богдан Павлович повинен розуміти, що багато залежить від нього, і саме він повинен показати результати, аби повернути статус-кво. Я готовий максимально сприяти цьому в Києві, але тільки тоді, коли керівник підприємства штовхатиме мене у спину, – зазначив Володимир Гунчик.

Адже, як зазначив Володимир Петрович, свого часу підприємство було дуже потужним центром стандартизації і метрології, але зі зміною законодавства ДП «Волиньстандартметрологія» почало втрачати свої позиції і лідерство. Це пов’язано із тим, що окремі функції передали іншим відомствам. Разом із тим, попри зміни вдалося зберегти усю матеріальну базу підприємства, приміщення, офіс та спеціалістів.  До слова, у підприємства є випробувальна лабораторія, яка перевіряє ГМО продукти та інші на безпечність.

– Дуже розумно продовжувати і розширювати також цей напрямок, аби багатьом підприємцям не доводилось їздити у Рівне, адже база є, всі стандарти збережені, – зазначила заступник генерального директора  Тетяна Єрко.

Тож, на переконання керівника найвищої виконавчої гілки влади в області, можливості для розширення спектру послуг є, і все залежить від керівника та колективу. А тому, перш за все, необхідно знову говорити про повернення сертифікації, тим більше, що наша область – прикордонна. Окрім цього, це ще й податки, які залишатимуться в області.

voladm.gov.ua

voladm.gov.ua

Відтак, Володимир Петрович, запропонував Богдану Шибі і присутньому колективу прописати план подальших дій і сформувати програму роботи.